Ny härlig dag.

Godmorgon solstrålar!
Har ni sovit gott? Det har jag. Idag ska jag ut och iväg igen. Ska fara ut mot havet och åka båt. Skömt att det är bra väder än så länge. Får bara hoppas att det är likadant där ute.


En morgon i kålaboda.



När solen lyser får man passa på och lägga sig en stund på stutsmattan.




Jag och lillebror fick åka några meter på släpet.




Kommentarer
Postat av: Wellbeingofme - Välmående, Lågkolhydrat-kost, Träning & Positiv energi

SV: Det där med motivation är en svår nöt att knäcka! Om du vill börja träna, men inte riktigt finner motivation till det så är mitt tips att till att börja med bara bestämma dig för att du SKA testa att träna något. Testa någon ny typ av träning, och testa dig fram till att du hittar något du tycker är ROLIGT. Eller om du redan vet någon träningsform som passar dig bra, så kör på det. I början tror jag att det är viktigt just att man tycker det är roligt att träna, för det om något är motivations höjande. Sedan kommer det automatiskt att man blir mer sugen på att testa fler träningsformer och kanske till och med inser att sådant man aldrig har gillat förr, faktiskt kan vara hur roligt och bra som helst. Så var det för mig med löpning! Jag har hatat det under hela min skolgång. Men sedan när jag började träna på nytt nu i början av året, så ju mer jag tränade desto mer sugen blev jag på att köra olika träningsformer och testade därför att jogga en runda. Efter ett tag insåg jag hur befriande det kändes och det kändes som väldigt effektiv träning som dessutom inte kräver så mycket redskap, tid eller planering.



Att testa på helt nya träningsformer tycker jag är motivationshöjande i sig! Var inte rädd för att testa på ovanliga saker som du aldrig har testt förr :)

2010-05-15 @ 08:56:39
URL: http://wellbeingofme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0