<3



Älsk <3



Älsk å ja <3

Fredag den 13.....

Godag på er. Kl är 12:24 och det är först nu jag har insett att det är fredagen den 13:e. De e ganska lustigt med den här dagen. MAn brukar säga att det här är en otursdag, men ska jag va ärlig så har jag aldrig haft ner otur den här dagen än alla andra dagar på året. Och viste ni att det inte bara är fregad den 13 den här månaden? Det  är även så nästa månad och även så november med. Så alla som brukar ha otur den här dagen får se upp i år ;)  Men men. I och med att det är den 13 februari så betyder det att det är den 14 februari och ni vet alla vad det innebär, alla hjärtans dag. En riktigt mysig dag om man har någon att dela dagen med. Och som tur är så har jag det i år. Jag har köpt honom en liten vit nalle som håller i ett hjärta. Otroligt söt. Men säg inget till honom :P Aja, nu börjar jag lektionen så jag får ta och lägga ner nu. Men ha det så bra och lycka till idag. Och ha en trevlig alla hjärtans dag.


HJÄLP!

Ååååå. HAr fått en uppgift av data läraren att göra en snygg bakgrund på Ps och jag har ingen anign om hur jag använder det. Vad ska jag göra??

Rast...

ÄNTLIGEN har det blivit rast. Sitter just nu på skolan. Jag tror jag kommer dö av uttråkning. Har datakunskap. En bland de tråkigaste kurserna. Lärare har precis gått igenom Word... Otroligt "intresant" (nott). Han kommer förmodilgen fortsäta med det efter rasten med. Men men. Hoppas bara att jag håller mig vaken. Men det ska nog gå. Är en aningen sur över att IT su7porten har blockat myspace. Tänkte lägga upp en "låt" som jag fixade ihop idag på musiken. Dom har dessutom blockat youtube... pluss massa andra sidor. 
                                                                                                            
 Sitter och tittar ut genom fönstret. Det snöar förfullt. Jag som hoppats på att snön skulle försvinna snart. Fast... när jag    tänker efter så kan snön behövas till skidbacken senare på friluftsdagen med skolan....om det nu blir backen vill  säga. Men men. Det får va som det är. De är nog änklast så. 

Hoppas det finns någon tjätt tid för mig ikväll. Måste tvätta sängkläderna. Får passa på nu när man är hemma. Är ju för det mästa hos killen och sover. Men ikväll ska jag va hemma. Man har ju sovmorgon imårn så. Börjar ju inte fören halv ett. 

Aja. Det här får duga för stunden.. Ha de bra till vidare.

På svenska lektion... xD

Jahapp. Nu tycker jag att de e dags att skriva nått i den här bloggen igen. Har inte haft tid och lust att skriva nått, men får se om jag lyckas koka ihop någon text. Senast jag skrev så var det just innan nyår och det har hunnit häånda en del sedan dess. Har hunnit förlova mig med en underbar fordons nörd xD 


Passade på att fota han lite när han sov 

För er som inte vet så har jag förlovat mig. Lördagen den 31/1-09



Så nu är ni lite mer uppdaterade. Får se när jag skriver någonting nästa gång. Ha de så bra tills vidare. Tja då.

RSS 2.0