Me

Ja, här har jag suttit och lekt med PS igen. ^^
Blues med Candye Kane.

Nu sitter jag här i Gurrans säng och har precis kollat igenom gårdagens bilder från Blusen jag var på. Vart bjuden att gå och se på Candye Kane. En riktigt bra Blues sångerska.


Skulle laggt upp det jag spelade in igår med, men det blev så dåligt ljud så jag skiter i det. Istället snor jag en video från youtube.


Byggsiljum
Onsdag

God morgon. Eller det kanske man inte kan säga nu när kl är tjugo i tio. Men men. Sitter i alla fall nere på musikanten och har rast. Sitter här och fryser. Det är kallt. Tror jag får ta på mig vantarna snart men då blir det problem att skriva. Hadde sportlov förra veckan. Skönt men lite långtråkigt. " Satt fast" i ersmark söndag- torsdag. Men men. Var ute på skoter tur i onsdags. For hem till mamma och pappa i helgen med gurran. Vi va till bygsiljum och åkte slalom. Skönt att komma ut. Skulle ha laggt upp nå bilder därifrån om det inte varit för att alla bilder låg på mammas dator... Men men. Det får vell gå ändå. Kanske kan lägga upp nå bilder senare. Aja får se hur det blir med det. Nej nu har jag vell inge  mer att berätta. Ha de så bra så länge.


RSS 2.0