Hjälp...

Någon som kan med wordpress??

Måndag- 31/5

Gokväll kära vännär!
Har tagit det lugnt ett tagn nu. Kom hem vid 6 efter att ha varit och städat lite.
Var på stan en stund med Malin efter skolan. Ibland kan man faktiskt ha ganska kul åt acessoarer man hittar.
Vart lite av en pirat här



Det jag inta fattar med dom här hattarna är att dom inte kan hålla sig uppe...



Det här såg lite roligt ut. Nästan som om man har på sig blommiga öron muffar.




Boll tokig



Nu ska jag lägga mig.
God natt.

Ta det lugnt.

Gokväll på er!
Nu e jag hemma igen. Har städat massor idag. Han med lite på jobbet med efter middagen.


Så här ser det ut nu när jag flyttat ut.



Såhär såg det ut mär jag flyttade in.





Nu...




Då...




Så det kan gå.


Mobilblogg- Hallå på er! Sitter i bilen ...

Mobilblogg- Hallå på er! Sitter i bilen just nu. Ska ut till elisabeths stuga. Ska ut och äta middag, men innan ska vi köpa blommor. Har städat ur lägenheten idag med. Så nu är det klart. Nycklarna är lämnade och allt.


Snart klar

God morgon, god dag och snart god eftermiddag!
Har hållt på att flytta idag. Jag hade mer säker än jag trodde. Men nu är det värsta gjort. Har någon enstaka grej kvar som jag ska ta imorgon när jag ska städa.

Idag har jag fått post. Min moster skickade en skit söt nyckelring till mig. Den passar värkligen ihop med mitt tema på bloggen.










Hur söt som hellst.

På skollan ännu en gång

God morgon!
Nu sitter jag här igen på skolan. Åkta halv 7 från robertsfors. En och en halv timmas färd var riktigt jobbigt. Fattar inte hur dom orkar dom som åker så varje dag. Nu ska jag jöra annat.

Skönt att det är fredag. vad ska ni göra idag?


Mobilblogg- hålla på er! Nu sitter jag p...

Mobilblogg- hålla på er! Nu sitter jag på bussen på väg till mor. En grej jag verkligen vill berätta är att jag är ben säker på att jag såg Fokis syster. Som ni vet så skulle hon ju komma till stan idag. Bara en kul grej sådär.


På skolan

Hallå i stugan!
Sitter på skolan. Har haft prov på el lära. Tråkigt som fasiken. Nu är det bara 1 timma och 45 min kvar. Sedan slutar jag.

Har suttit och kollat efter anonser på lägenheter i Vännäs. Någon som vet någon bra sida?

Nu borde jag gå och kolla om dom andra snart är klar.
Hej hej...



Torsdag....

God morgon på er!
Skrev dåligt igår. Men det blev inget helt änkelt. Ska snart iväg till skolan. Efter skolan ska jag direkt iväg till robertsfors. Jag och mamma ska på en handledar kurs. Tveksamt om jag hinner blogga då.
Kanske ett mobilinlegg. Annars så skriver jag ju imorgon.
Ha en bra dag.



Mobilblogg- Hej hej på er! Sitter på bus...

Mobilblogg- Hej hej på er! Sitter på bussen på väg till jobbet. Bra om man får det gjort. Fick reda på att jag inte skulle få någon lön den här månaden. Men dom fixad så att jag skulle få 500 nu och att jag får resten sedan. Bra om man slipper vara helt pank den här månaden.


Sova dags....

Nu mina kära vänner så ska jag sova. Försöka i alla fall. Skola imorgon som vanligt.
God natt med er och sov så gott.



Marabou polka

Sitter  med min choklad och tittar på eurovishon (stavfel?). Det jag har hunnit höra har inte varit bra. Vart är musik världen påväg?


Mobilblogg- Hålla! På väg hem nu. Håll...

Mobilblogg- Hålla! På väg hem nu. Håller på att flippa ur av choklad begär. Det värsta är att jag inte fått några pengar än. Min lön borde ha kommit idag. Får kanske ta från spargrisen.


Gaaaah!

Gokväll på er!
Är aningen iriterad just nu. Försöker få tag på swedbank. Det är så att vi inte kan betala in pengarna för telefonen jag köpt. Vi tror att vi behöver ett bank kontonr. Det behövar man typ aldrig i vanilga fall men nu när man ska betala till SE-banken så behöver man det... MYCKET iriterande.

Hur har ni haft det idag? Min dag har varit lugn men blöt. Det regnar här uppe i umeå. Tråkigt men det måste ju regna ibland.

Nu ska jag fortsätta att dampa ett tag.


Sovmorgon.....

God morgon på er!
Är vädret lika dåligt hos er som det är här? Det hoppas jag inte. Men ibland måste det ju regna.

Har sovmorgon och igentligen ska man väl sova då, men jag har varit vaken sedan kl 6. Har hunnit diska. Ska försöka plocka ner saker i en låda med. Måste ju göras det med.

Har suttit och letat grejer till mobilen med. Hittade ett kul "spel". jFog heter det.



Hello kitty

Fick en fråga om Hello kitty har en familj. Jag kollade upp det och ja, så värkar det vara.


Wiiiiiiiii!

Nu är min efterlängtade telefon framme. Kan ni gissa vad för modell??








Det är en Samsung Touch SGH-F480.




Helläckert!


Mobilblogg- Hallå på er! Nu har jag hämtat...

Mobilblogg- Hallå på er! Nu har jag hämtat mitt paket. Jätte kul. Weee!


Hoppas hoppas hoppas

Godmorgon alla morgonpigga!
Dags att masa sig iväg till skolan igen då. Idag hoppas jag på att mitt paket kommer. Har väntat mer eller mindre hela veckan. Hoppas bara att det kommer idag också. Ska hålla koll på posten.se. Isåfall så ska Gustav få fara och hemta ut det. Han är ju ledig idag. Lyckost.
Nu ska jag leta efter ett par skor jag undrat över ett tag. Vet inte om jag har dom här eller hos mamma.
Hoppas ni får en super dag idag.


Söndag kväll.

Igår var det ju kullturnatta. Tänkte visa min fins balong jag köpte.



Jag vill också ge lyckönskningar till Bodil och André. Det är jätte roligt att ni har funnit varandra och att ni triv så bra ihop.

'


Mobilblogg- Hallå på er! Sitter på stan ju...

Mobilblogg- Hallå på er! Sitter på stan just nu. Väntar på Liselott. Har dessutom fortfarande huvudvärk. Vad ska man ta sig till?


Aningen ont i huvudet.

God morgon alla glada!
Just nu borde jag vara pigg och igentligen är jag väl det men det är nästan så man undrar. Jag har sådär iriternade huvudvärk. Det är inte baksmälla om det är de ni tänker på. (Jag har lovat att inte dricka före 18.) Vet inte varför jag har ont. Hde det igår kväll också. Ungefär som om jag sitter och läser riktigt mycket utan glasögon. Det var nästan så man funderade på att ta på sig dom när man var ute på stan, men det hade ju inte gått. Har försökt att använda om i övrigt, men då blir allt bara flummigt.

Skulle ha visat bilder från igår men tyvär hade jag knappt kameran uppe ur väskan. Så det blir nog inget. Ska kolla kameran innan jag lovar någonting.


Lite FÖR mycket

Inget fråga om talang. Men det här känns lite för "sexuelt" om jag kan uttrycka mig så. Avklätt och vissa rörelser känns lite FÖR mycket.






Men  ändå sjukt duktiga.

Kullturnatta!

God morgon solstrålar!
Vaknade för en halvtimma sedan. Fattar inte vad jag ska upp och göra vid den här tiden. När det dessuton är helg. Idag är det kullturnatta. Äntligen någonting som händer. Ni som bor i umeå och i närheten, ska ni på kullturnatta? Funderar på om jag själv måste ta mig till teg och göra mig i ordning.

Efter att jag satt och läst Fokis blogg (Ja, jag läser hennes blogg) så började jag fundera på en sak jag har iriterat mig över många gånger innan. Varför har jag ALDRIG sätt henne fast vi bor i samma stad. Och Umeå är inte så stort. Man tycker ju att man borde sätt en skymt av henne i alla fall.

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan.


Hej hej på er kära bloggläsare! Sit...

Hej hej på er kära bloggläsare! Sitter ute i sommar kvällen. Vi har grillat här i Ersmark. Härligt med sommar. Men det finns ju nackdelar med. Myggen är i full fart. Hade varit mycket bättre utan dom. Nu ska jag fortsätta att lyssna på vad dom säger.


Nu e det slut på veckan, det är dags för fredags mys.

Hallå på er!
Fick ett mail idag från min moster. Hon hade rensat bland sina bilder och funnit ett på mig.



Sommaren 2008

Hallå i sommar solen!

Har inte hänt så mycket idag. Tänkte istället visa vad jag hittade igår när jag var på stan med Malin.



Hittade det här fina hallsbandet. Det var halva priset inne på Ljuva ting.
24 kr.


Tillbaka i hemmets lugna vrå

Gokväll på er!
Sitter och ser på Leilas mat. Ser gott ut.

Har varit hos Gunilla och ätit middag. Efter det gick vi och tog en mjukglass, men dum som jag är så har jag lovat att inte äta mjukglass före skolavslutningen. Det fick bli en Magnum Gold istället. Riktigt god och den glittrar när man slickat på den lite. Den måste värkligen vara täckt av guld.
Visst har ni sätt reklamen? Ser ut som att det är reklam för en ny film.


Pigg och glad

Gooood morgon alla härliga sångfåglar!
Idag är jag på mycket bättre hummör. Har fått mejl av min moster nu och hon ska skicka tellefonen idag. Jippe!
Idag kommer också målaren, så efter att Gustav vaknat så ska jag slänga upp resterande grejer från golvet upp på sängen. Och idag slipper jag jobbiga nationella. Snart är alla klara. Har muntligt engelska kvar, men sen vet jag inte om det är något muntligt matte som det är i högstadiet. Det är ju så tokigt att jag inte kommer ihåg från förra året.

Nu ska jag äta och väcka Gurra. Ha en skön dag!



Mobilblogg- Nu är det kväll och jag ska ...

Mobilblogg- Nu är det kväll och jag ska sova. Ska upp imorgon och plocka undan mer saker för imorgon kommer målaren som ska måla fönstrena. Har skruvat isär bordet och donat ännu mer. Fick rent av damp. Har ingen lust att plocka undan redan nu. Just ja. Jag har glömt att säga att jag ska vara sommarlovs entreprenör i sommar. Blir intressant. Nej nu mina vänner så ska jag sova. God natt och sov så gott.


Sötsaker

Gustav har bakat hallongrottor. Mumma. Sitter och mumsar på en just nu. hallonsylt är så gott.


Trött i skallen

Har tagit en lite paus från diskandet. Väntar på ett mail. Håller på att flippa ur. Ska köpa en tellefon från min moster. Jippe! Säger ännu inte vad för tellefon. Det får ni se senare när jag fått den.
Nu ska jag laga mat.
HEj så länge.


Hej. testar att skicka medelande genom sms.

Hej. testar att skicka medelande genom sms.


Back on school

Nu är provet gjort. Kan väll inte säga att jag får MVG direkt. Men men. Får jag G så är jag nöjd ändå. huvudsaken är att jag får ett betyg. Ska nog också snart gå och äta lunch. Det är tacobuffé.


Tisdag morgon

Godmorgon solstrålar!
En ny dag har börjat och jag är redan påklädd och klar för att ge mig iväg. Har dessutom nationelt prov i matte B nu på morgonen. Är lite osäker på hur det kommer att gå. Det är ju lite skillnad mellan matte A och B. Men men. Helt förjävligt kommer det nog inte att gå.

Nu ska jag gå in på blogglovin och se om det hänt någonting nytt.



Kväll

Nu är det kväll och solen börjar skymma, men än så lyser den. Har precis smörjt in mig med B.U.S-lotion. ska strax lägga mig.

Hoppas ni får en fortsatt härlig kväll.
Natti natti.


Varm och svättig dag

Puh!
Det är så varmt ute idag. Tror jag smälter bort. Körde klar för en stund sedan. Gick ganska bra ändå. Lite mer övning, men men.

Jag fick föresten se mina nationella prov jag har gjort i Engelska. Läs och Hör förståelsen fick jag Godkänt på. Uppsats delen vart ännu bättre. På den fick jag Väl Godkänt! Bästa resultaten någonsin i engelska. jag trodde aldrig det skulle bli så bra. man skulle nästan ha firat det med årets första mjukglass. Men vet inte om jag ska spara det till skolavslutningen. kanske tar en i alla fall.







Är fortfarande på skolan. Missade min buss med 20 min tack vare att jag kört. Så nu får jag vänta till 15.20. En timma alltså. 

Nu ska jag fortsätta att kolla vad andra bloggar skriver.
Har ni någon blogg som ni tycker jag ska läsa? 



God morgon

Hallå på er!
Klockan är halv 6 och jag har redan varit vaken i 2 timmar.  Vaknade strax före halv 4 och kunde inte somna om. Låg i en timma och försökte. Tröttnade sedan på det och gick upp istället. Har hunnit med att tvätta fönsterna. Borde försökt diska lite med nu medan Gustav fortfarande sover, men vet inte om jag orkar.

Borde läsa på lite trafik teori. Ska köra idag så jag måste frächa upp minnet lite.






Jag har facktist slagit ihjäl årets första mygga i helgen.



Sova sova

Nu ska jag gå och lägga mig. Lägger upp en sista video från båtturen.

God natt och sov gott.



Ner med båten

Här håller vi på med att sänka båten.





Äntligen hemma!

Hej på er älskade läsare!
Har äntligen kommit hem igen. Som ni vet så har jag varit ute vid havet och åkt båt både igår och idag. Därför har jag inte haft tid att skriva nått.

Tänkte lägga upp lite bider från det senare.

Förmodligen så har alla träd slagit ut sina löv för länge sedan på många håll. Här uppe i Umeå har dom precis kläckts. Igår när jag for vart det nästan inget. Idag är det grönt överallt.



Ser ni så härligt grönt det är.

På tal om grönt så har jag precis ätit middag. Det blev mumsiga pankakor med hallonsylt. För att göra det extra roligt så blandade jag i grön karamell färg i smeten.



Nu ska jag kolla igenom kameran.

På släpet

Jag och Simon på släpet.


Ny härlig dag.

Godmorgon solstrålar!
Har ni sovit gott? Det har jag. Idag ska jag ut och iväg igen. Ska fara ut mot havet och åka båt. Skömt att det är bra väder än så länge. Får bara hoppas att det är likadant där ute.


En morgon i kålaboda.



När solen lyser får man passa på och lägga sig en stund på stutsmattan.




Jag och lillebror fick åka några meter på släpet.




Sitter och lyssnar på


Tillbaka till stan!

Heeeej älskade läsare!
Nu är jag tillbaka igen.


Åhåj

Hallå!
Nu ska jag snart iväg till far och mor. Kommer nog inte bli så mycket skrivet där, om något alls.
Om det blir så, så får ni ha en jätte skön kväll och morgondag.
Hej hej med er!



Snart 2 år gammalt foto.

Inget illa ment

Hej hej kära bloggläsare!
Har precis kommit hem från skolan. Funderar på att fara till jobbet snart. Ska hinna packa för hemresan med.

Tänkte visa tre avbilder av sveriger tre bloggare.

Först ut har vi Kissie!
Bananmannen



Härnäst kommer Kenza!
Päronflugan



Sist och i det här fallet minst, Foki!
CupcakeFUKI




Alla bilder är ritade av min kära klasskamrat
Malin.


Nu vill jag självklart att ni ska ta det med ett leende på läpparna.
För visst älskar vi ju sveriges tre största bloggare.

Lunch

Hej och hå!
Sitter på skolan just nu. Ska strax springa på lektion.
Hoppas ni har de bra dag.
Hej så länge.


Inget nytt

Morn morn på er!
Som ni mårkte så vart det inga bilder igår som jag sa. Glömde bort det helt. Kollade nu istället och upptäckte att jag bara tagit 1 kort under de senaste dagarna.



Så här såg jag ut i måndags. Inte riktigt klok.Var mycket bättre när jag inte hade glasögon.

Hej hej!!

Hallå på er!
Har inte varit särskilt aktiv på bloggen nu senast. Igår skrev jag inget alls. Fanns ingen tid till det. Ska kollo över mina bilder med. Kanske har något att lägga upp här.
Skriver mer senare.

So sweet




Nått att skratta åt

Har man tråkigt så måste man ju göra någonting.

 

 


ICA here I come

Ska strax för bi på ICA nu. Måste ju ha käk till imorgon.


Ensam kväll

Sitter ensam på teg just nu, och det kommer jag göra resten av kvällen med. Gustav ska sova i Ersmark ikväll, så jag får klara mig själv. Har inte ens ätit än. Får se vad det blir.
WGLASBÖAWJBÖARWJB.
Har värkligen inget att göra. Får kanske försöka packa lite. Såååå tråkigt.



Så INTE vacker idag.



Jäkla fåglar som skiter på fönstret.


9 Maj- söndag

Godmorgon solstrålar!
Söndag och helgen är slut. Är säker på att det blir en seg dag idag. Idag ska alla vila. Jag ska städa och imorgon är det Måndag igen.



Taget från gamla bron.

Natti natti

Ojoj. BLev inte mycket skrivet i kväll inte. Har sätt på tv sedan somnade jag. Gustav väckte mig när han kom tillbaka efter att hemtat Bolle och Gunilla från dansen. Så nu e jag vaken, men ska lägga mig igen.
 
Natti natti med er!

Tävling hos Ketheya!

Tjenamors alla härliga sångfåglar!
Tänkte bara skriva lite om en Tävling jag är med i. Det är så att jag har deltagit i en tävling hos Ketheya. Där har man möjlighet att vinna ett gulligt, handgjort smycke av henne.
Vore ascoolt om man vann.


Ny påbörjad dag...

Godmorgon solstrålar!!
Hoppas ni har sovit gott. Idag får man se vad som händer. Antingen blir det "kallas" eller så kanske det blir Lolita träff i SF parken. I vilket fall som helst så är det perfekt väder för att vara ute. Solen lyser redan nu.

Nu ska jag kamma håret och dra på sockarna. Fryser så förjortat.
Hoppas ni får en bra dag med massor av sol.
Hej så länge!


Ojo

Gokväll kära bloggläsare!
W00W. Första gången jag skriver idag. Har inte hunnit och ingen möjlighet när jag är på skolan. Jag och Gustav har sätt på filem jag hyrde. Det blev "Brölops fotografen". Faktist bra för att vara en svensk. Vanligt vis så brukar jag föredra amerikanska filmer men Gustav ville se en svensk så det blev den.

Tänkte ju lägga upp bilder ikväll men kom ju på att jag inte har någon minnes kort läsare. Istället lägger jag upp en liten video från igår.



Nu ska jag gå och vara lite social med dom andra.
Ha en super skön kväll.
Hej hej!

Cocaine-Nomy

En låt jag värkligen fastnade på ett tag. Kan den utantill.

Orginal



Acustic cover




Vilken verson tycker ni är bäst??

Torsdag- tråkigt

Gokväll!
Hoppas ni har det bra. Jag sitter och mumsar på en bit sockerkaka.



Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen. Nått tipps på nått kul?
Hade det varit sommarlov nu så hade det bara varit att gå ner på stan. Finns alltid nått att göra där en sommar kväll.


Längtar

Hej hej!
Har varit på pipes nu. Åt hamburgare där. Inte den bästa. Köttet var aldelles för tjockt och den var inte ens helt genomstekt. Ganska jobbig stämning med. Massa folk och lite platts. Kommer nog inte gå dit igen.

Just nu sitter jag och har tråkigt. Inget kul att berätta. Har inte hänt så mycket idag. Har gjort sista delen i nationella proven i engelska idag. Har också bokar körlektion till vecka 20. Länge kvar. Läraren tycker jag ska ta körkortet så fort som möjligt. Lite nervöst ifall jag hinner lära mig allt nu i sommar. Men det vore ju himla bra.

Nu ska jag bara ta det lugnt. Slappa resten av kvällen.




Längtar så efter återts första sommargubbar.


Jobb, jobb och bara jobb

Hej hopp på er!
Ska strax iväg och jobba nu. Sedan ska jag ner på pipes. Gurras kusin fyller 18. Varför fyller alla 18 utom jag? Snyft. Fast jag får ju på mig mer tid till köning.
Aja nu ska jag inte snacka om massa skit. Jag ska jobba.
Ha en skön kväll. Vet inte när jag kommer hem.
Hej så länge.



Sommaren efter 9:an....

Haha reklam

Såg en reklam på Linn-Lays blogg. Ganska så kul ändå än man sätt. tror nog gustav skulle gilla den.


Inget nytt.

Hej hej på er!
Ikväll har jag inget roligt att berätta. Har inte hänt så mycket idag. Hade prov och det gick ju som det gick. Tänkte sitte ett tag och kolla nätet lite. Se om jag hittar nått kul att läsa om.



Snygg frilla Gustav fixa på mig.


Själv här

Godmorgon solstrålar!
Hoppas vädret är lika fint hos er som det är här. Har varit vaken sedan kl 6 fast jag har sovmorgon. Jag måste ju se till att Gustav kommer sig iväg. Men nu så är jag själv. Lite egen tid. Och med det så menas det med att jag ska diska. Kanske plockar ihop lite grejer ner i en låda med. Får se vad jag orkar nu på morgonen.

Idag har jag nationellt prov, igen.... Engelska även den här gången. Tror det var läsförståelse idag.
Det är väl bara att önska mig själv och alla er lycka till idag.

Nu ska jag försöka diska lite.
Ha en super duper härlig dag idag.



Ser ni? Min blomma har börjat blomma igen!

Grinar ännu mer.

Ja då var den här dagen snart slut. Den började bra men vet inte om den fortsatte så bra. Min telefon förjar jäklas med mig. Eller snarare SIM-kortet har slutat funka. Har beställt ett nytt. Men tyckte det var jädrigt onödigt ändå.

Sitter och skriver ner alla nummer jag har på telefon. Rätt som det är så slutar telefom med funka.



Idag efter skolan var jag och Malin ner på stan . Lite tidsfördriv är alltid kul. Hittare LITE grejer.




Hello Kitty klubba med fräsigt spröt man stoppar i.



Och ni ska jag försöka lära mig äta med pinnar. Lyckatill till mig.

Och bara kör kul så var jag tvungen att tästa.




Sol i mitt fönster

GOdmorgon kära bloggläsare!
Nu ska jag påminna er om att det är måndag igen. Dags för skola. Det ni alla kan glädjas åt är att vi är ett steg närmare sommarlovet. Yeppe! Man får bara hoppas på att man får något jobb i sommar. Idag skulle jag tydligen ringa till ett städföretag. Elisabeth hade pratat med dom tror jag. Jag skulle tydligen ringa och presentera mig. Jag har inte ens nummret dit heller.
Nej nu ska jag fortsätta morgonen med att äta frukost och kolla om någon annan skrivit något kul på sin blogg.
Ha det så härligt i vårsolen idag.



Som vanligt osminkad. Men faktiskt väldigt skönt. Mer tid på morgonen åt annat.

Natti natti

Har suttit och sett på film nu ett tag. Ska strax återgå till det.



Middag.



Det här inskaffade jag i lördags. Riktigt härlig färg.
Nu ska jag snart sova. Natti natti med er.

Morot röd

Gokväll kära vänner!
Sitter och sörjer en knäpp kamera samtidigt som jag pratar med mamma i telefon. Väntar på att Gustav ska bli klar med maten. Det blir kyckling med någon chilli blandnig med ris. Riktigt mumma.

Igår när jag gick till bussen så gick jag under E4. Där under bron fanns en ENORM morot. Kuligt värre.



När jag ändå var där så passade jag på att vara lite ego när ingen såg på.



Nu ska jag äta. Så ha en trevlig kväll.

Moshi moshi

God morgon!
Är just nu i Ersmark och har inget att göra. Väntar bara på att tiden ska gå.
Som ni vet så var jag på kallas igår. Min vän Liselott har ju fyllt så mycket som 17 år. Sen kan man ju diskutera vad man tycker är gammalt. Tyvär så blev det inga bilder från igår. Min kamera har börjat jäklas med mig. Vet inte vad jag ska göra åt det och som student så har man inte så mycket pängar. så det är inet bara att köpa en ny hur som hellst. Och min mobil är ju inte den nyaste, så den går värkligen inte att använda för att fota. Känns inge bra alls.

Nu ska jag försöka hitta på någonting. VI hörs!

Kallas

Hej hej på er!

Här sitter jag och är klar för att fara iväg. Ska på kallas hos en kompis. Hon har fyllt 17. Så jag har klätt mig lite extra idag. Har på min lolita klänning.

Förlåt att jag inta skrev någonting på hela dagen igår, men jag hade ingen möjlighet till dator.

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med.
Ha det bra ikväll.




RSS 2.0