SVERIGES NYA GRUNDLAG - ETT FÖRAKT FÖR DEMOKRATIN

Tankesmedjan MänsklighetDecember 6, 2010 at 1:59pm
Ämne: SVERIGES NYA GRUNDLAG, MANNEN SOM SÅLT SIN SJÄL TILL BILDERBERG OCH JULIAN ASSANGE OCH SOCIALDEMOK
SVERIGES NYA GRUNDLAG - ETT FÖRAKT FÖR DEMOKRATIN

Kommentarer på Mänsklighets Facebooksida:

"Sinnessjukt hur Sveriges medborgare finner sig i att förlora sina rättigheter folk från förr kämpat för. Detta sker bara idag. Mjäk."

David Reynolds

"Har försökt prata med riksdagsmän i "mitt" parti ... hjälpte icke. "Skrämselpropaganda från sd" blev svaret ... Är det NÅGON här som kan ge mig ett tips på VILKET parti man ska tillhöra i fortsättningen??"

Bengt Eriksson

"Undrar vad som egentligen måste hända innan Svenska folket vaknar??"

Maud Agneta Jönsson

"Forferdelig trist for dere i Sverige, her i Norge er det mange som ikke skjønner faren ved EU .Takk for all tilbakemelding fra dere , legger det ut på alle tilgjengelige fora."

May- Harriet Seppola, Norge

 

SVERIGES NYA GRUNDLAG: FOLKET BEHÖVER INTE LÄNGRE TILLFRÅGAS VID FÖRÄNDRINGAR

Mänsklighet misstänkte att svenska folket inte längre behöver tillfrågas vid förändringar genom den nya svenska grundlagen, där EU-medlemsskapet och Lissabonfördraget skrivs in i Sveriges grundlag.

Detta konfirmeras enligt artikel 48, stycke 6 och 7 i Lissabonfördraget. Detta är med stor sannolikhet också anledningen till varför svenska folket nekades att folkomrösta om Lissabonfördraget, så att inte medborgarna skulle inse att Lissabonfördraget avslutar Sveriges självständighet och demokrati och Sverige uppgår i Bilderbergs världsdiktatur.

Artikel 48, stycke 6 och 7 i Lissabonfördraget: ... En grund till att hemlighålla traktatinnehållet är kanske självändringsklausulen i artikel 48, stycke 6 och 7, som gör det möjligt för eurokraterna att ändra Författnings-Reformtraktaten efter sitt behag när som helst utan att fråga oss”…).

 

SVERIGES NYA GRUNDLAG: VÅR NATION SÄLJS UT TILL DE MEST MAKTGALNA KRAFTERNA I USA

Mänsklighet vidarebefodrar en kommentar från Dag Nilson på http://www.facebook.com/l/d3af1Zg86iYzECQPQ_9FSFeSOFg;Sourze.se till vår artikel Sveriges Nya Grundlag - Ett hån mot demokratin: 

Det vilar en dov skräck över hela det offentliga Sverige. Kanske har den funnits där länge, men som jag känner det utvecklades den till ett strupgrepp i och med mordet på ... Olof Palme.

-- Det är någon form av världsregering under bildande. Hur det sker kan man ha åsikter om. Men en sak är helt säker: Demokratin är för länge sedan helt övergiven. Den finns endast som en kuliss bakom vilken Trollkarlen ostört kan agera.

--- Detta mord var ett klart meddelande till hela folket hur det går om man öppet ifrågasätter en viss makt när man samtidigt har stort inflytande. Troligen meddelar mordet på Anna Lindh det samma. --- Varenda riksdagsman i Sverige är tystad av omedveten rädsla för att bli nästa offer. På svenska redaktioner härskar samma mörker.

--- Sverige är världens främsta lydstat till de mest maktgalna krafterna i USA. Vi är först med att sälja ut vår nation till härskare som tror sig om att kunna skapa liv genom att döda all kreativ och självständig individualism.

 

DÖDSSTRAFF FÖR UPPROR MOT BILDERBERGS VÄRLDSDIKTATUR

Ännu en glad nyhet som vi kan se fram emot efter att EU-medlemsskapet och Lissabonfördraget skrevs in i Sveriges grundlag är att dödsstraff kan införas för uppror mot Bilderbergs världsdiktatur.

 

CARL BILDT - MANNEN SOM SÅLT SIN SJÄL TILL BILDERBERG

Den klassiska bilden av människan som sålt sin själ till djävulen ligger nära tills hands när man talar om Bilderbergs medlemmar. Det främsta kännetecknet för Bilderbergs medlemmar är avsaknad av etik och moral.

Det ryktas nu att Bilderbergmedllemmen Carl Bildt aspirerar efter att bli EU:s utrikesminíster genom att medla i det kommande kriget mot Iran.

Carl Bildt var också lobbyist för kriget mot Irak, där Bilderberg startade ett krig med ett långvarigt obeskrivbart mänskligt lidande genom att ljuga om att Irak hade massförstörelsevapen. Enligt uppgift dödades närmare 1 miljon människor genom detta krig, som Carl Bildt var lobbyist för.

Carl Bildt är ett mycket villigt och användbart instrument för Bilderbergs syften

 

JULIAN ASSANGE VERSUS SOCIALDEMOKRATISKA PARTIAPPARATEN

Tankesmedjan Mänsklighet granskade anklagelserna mot Julian Assange. Och se vad vi fann, som inte rapporterats i Bilderbergmedia. En av kvinnorna bakom anmälan mot Julian Assangne är den kristna radikalfeministen och socialdemokraten Anna Ardin, politisk sekretare i socialdemokratiska Broderskapsrörelsen.

Tystnaden bland de politiska partierna i denna fråga är intressant. Att Socialdemokraterna officellt inte har distanserat sig från Anna Ardin i denna affär är förståelig.

Men det är intressant att hon rent konkret har skyddats av partiet t.ex. genom högprofilsadvokaten Claes Borgström, som har starka band till Socialdemokratrena.
Åklagaren, som gjorde den fullständigt obegripliga anhållan, har också starka band till regeringen.

Läs mer: Fabricerade bevis av socialdemorkaten Anna Ardin:
http://www.facebook.com/l/d3af1iBoEm8ahl_1jQ6vi7L1FCw;radsoft.net/news/20101001,01.shtml


Kommentarer
Postat av: Maria

Ja det är för jäkligt att folk i allmenhet inte är mer vakna för det ena och det andra.

Tack för att du delar med dig . Inta alla

ungdommar som är upplysta heller. Poletik är inte det roligaste ämnet.Men det gäller ju

eran framtid.Sträck på dig unga kvinna.

Kram MV.

2010-12-06 @ 22:35:25
URL: http://mhv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0